Chilimjød
En stærk overraskelse
CHILIMJØD MED 10 % ALC. VOL.
Chilimjød gør sig godt som en lille skarp. Smagen lægger sødt ud - og ender i en behagelig, varm, stærk fornemmelse på tungen. Chilimjød egner sig også som marinade og en kop varm kakao bliver kun bedre med et stænk Chilimjød.
Når vi laver Chilimjød...
- laver vi først en rigtig sød basemjød. Når vi er tilfredse med sødmeniveauet, laver vi en chiliessens; fordi vi er ude efter en smag af frugtkød og styrke, har vi valgt at lave den af Habanero´s; vi skærer dem i strimler og lægger dem i en brændevinslage at trække. På den måde får vi alle de gode smagsstoffer trukket ud men slipper for de harske, bitre noter, der har det med at komme i spil, når man blander chili med mjød.
Essens og mjød mødes i nøje planlagde forhold. Den søde mjød lægger en dæmper på chilistyrken - og omvendt. Men man er ikke i tvivl om at det er mjød man drikker, og man er ikke i tvivl om at de gyldne dråber indeholder chili.
Chilimjøden er absolut værdig at drikke som den er, stuetempereret og i et portvinsglas - men den kan også indgå som ingrediens i cocktails, drinks m.v. Tag et kig i vores opskriftspamflet, hvor vi har brugt den til at spice up en iskold Cocio.
Virkelig lækker
Super dejlig. Den smager af en til.
Den er simpelthen FANTASTISK! Den vildeste eftersmag! Ikke for svage sjæle, den er stærk! Kun anbefalinger herfra!!! : )