Citronmjød
Nyd en Mjød on the Rocks
CITRONMJØD MED 10% ALC.VOL
Den er meget gul, Citronmjøden. Men der er hverken kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler involveret i skabelsen af vores syrlige salighed. Citronmjød får sin smag fra citronskallens aromatiske olier og frugtkødet saft - man er indhyllet i aroma, og det kan for nogle virke overvældende. Men Citronmjøden skal nydes iskold, gerne on the Rocks; på den måde er der balance mellem dufte og noter, og nydelsen bliver optimal.
Vi ved fra kunder, at Citronmjøden løfter et fiskefad til et andet niveau - både som iskold "snaps" ved bordet, men også tilsat selve retten.
Mjødcocktails:
Mjødzer
- By Siri Jensen
1 dl boblevand. En tør champagne eller Prosecco er at foretrække.
25 cl Citronmjød
Knust is
Et squeeze citron - og citron skåret i både.
På en meget varm dag kan 25 cl Danskvand være velegnet at fortynde drinken med...
Mjødzeren laves i et stort vinglas. Start med is og Citronmjød - slut af med boblevand.
..........
Citronita
- By Siri Jensen
1/2 dl Mjødladens Citronmjød
1/2 dl Ananasjuice
1/2 dl frossen ananas i stykker
1 dl is
Salt
Usprøjtet, frisk citron
Alle ingredienser minus salt og frisk citron kommes i en blender og der blendes til isen er godt knust. Skær et par både af citronen. Væd glaskant med den ene citronbåd. Hæld salt op i en lille tallerken og dyp glaskanten i saltet. Hæld den blendede herlighed i glasset, pynt med citronbåd nummer to - og læn dig tilbage og nyd frugten af det hårde arbejde.
Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.