Solbærmjød
Perfekt balance mellem sødt og surt
SOLBÆRMJØD MED 10% ALC.VOL
Solbærmjød er vores helt egen fusion mellem Mjødladens Lagermjød og solbærvin. Bærsorten er specielt udvalgt til opgaven - vi gik efter et højt indhold af syrlighed og tannin. I smagen byder mjøden på sødmefyldte bærtoner, en forfriskende syre og forsommerhonningens rene nuancer; farven er rubin.
Solbærmjød passer perfekt til milde mørk chokolade, oste og cheesecake, men gør sig også godt i selskab med lyse kødretter.
Et tip fra en kunde lyder: Få fat i en heftig sprøjte og en stor, blød ost. Sprøjt Solbærmjød ind i osten. Små mængder - mange stik. Lad herligheden ligge og "lagre" et par ugers tid. Nyd den med gode kiks og - selvfølgelig - Solbærmjød i glasset.
Helt fantastisk og frisk smag af solbær. Der er god balance mellem sødme og syrlighed. Bedste solbærmjød jeg har smagt!
Det er en fantastisk mjød. Solbærrenes syrlighed balancerer mjødens sødme. Det er en skøn mundfuld.