Lagermjød
Forsommerhonning på fineste vis
LAGERMJØD MED 11% ALC.VOL
Lagermjød er brygget på dansk forsommerhonning, der hvert år høstes omkring d. 1. maj. Bierne trækker primært på eng- og markblomster. Forsommerhonning ligger midt på smagsspektrummet og er en fantastisk smagsforstærker. Derfor er den også basen i samtlige af Mjødladens frugtmjød - som Lagermjød er basen i vores udvalg af kryddermjød.
Lagermjøds lette sødme, der prikker på tungen, kombineret med vinøs smagsoplevelse, er lig med masser af potentiale og brugsmuligheder - den er en fantastisk smagsforstærker til desserter, lette oste m.m. - og så har vi erfaret, at "rester på panden" bliver endnu bedre med en sjat Lagermjød tilsat.
Lagermjød serveres kølig - omkring 5°C.
Den helt rigtige mjød som vores forfædre drak den, den kan varmt anbefales, prøv en fynsk hal og hal, hal et minut i syv ( 1859 Albani ) og hal lager mjød, det er guf for guderne.